Materiale de etansare

Produse

Materiale de etansare

Materiale termoizolante

Materiale electroizolante

Produse tehnice din caucic

S.C. INDSTEL S.R.L. Craiova s-a infiintat si activeaza in Romania din luna iulie 2001 si are capital integral privat. Compania este specializata in comercializarea materialelor de etansare, termoizolante si electroizolante. Societatea este importator direct al unor mari producatori din Rusia, Germania, Cehia, Spania, Polonia, de unde achizitionam produsele noastre: snururi, placi nonazbest (marsit, carton), panze termoizolante, textolit, sticlotextolit, etc. necesare industriei din Romania.

Datorita raportului optim calitate-pret compania noastra este in prezent printre cele mai cunoscute firme din Romania in domeniul materialelor de etansari industriale. Principala piata de desfacere a produselor noastre este industria metalurgica, constructoare de masini, materialelor constructie, chimica, petrochimica, energetica si termica. Specificul aparte al produselor comercializate de societatea noastra (medii de lucru si parametri deosebiti),ne impune cerinte majore in selectarea furnizorilor si calitatii materialelor.

Din martie 2006, SC INDSTEL SRL este certificata in Sistemul de Management al Calitatii (certif. nr. Q/1064 din 24.02.2009) ISO 9001:2008, ceea ce implica atat din partea societatii cat si a personalului angajat un grad sporit de responsabilitate in relatiile cu furnizorii si clientii proprii.
Din anul 2008 , SC INDSTEL SRL este in curs de certificare a Sistemului de Management Mediu conform SR EN ISO 14001:2005.
Detinem un depozit in Craiova, avand intotdeauna un stoc asigurat de produse pentru a facilita livrarea in bune conditii la clientii nostri.

Parteneri